diumenge, 6 de setembre de 2009

Fantàstica marató i cursa de bombers.

(Publicat originariament a la revista Alella el maig del 2009)

En el calendari atlètic del Serra Marina hi ha tres mesos importants: Febrer amb les millors mitges maratons de les que ja vàrem donar compte en el darrer número, Març amb la marató de BCN pels més agosarats del club i Abril amb la cursa de bombers.

La marató de Barcelona va ser un èxit total de participació i més de 9000 atletes van prendre els principals carrers de la ciutat comtal. D’entre ells, 7 atletes del club alellenc. El millor, Raül Parra que va parar el crono per sota la mítica barrera de les 3h: (2h59’30’’). Molt destacable també la primera participació d’en Toni Cros i en Manuel Jiménez, que es van estrenar en menys de 3h30’ gràcies a l’ajuda de Xavi Tarafa que els va fer de llebre. L’Elias Barrenechea, Toni Sánchez i David de Diego, també van lograr finalitzar la mítica distància dels 42.195m.

L’altre gran esdeveniment d’aquests mesos és la cursa de bombers. 10km quilòmetres plans per Barcelona amb més de 17000 participants i l’elit mundial en les places capdavanteres de la cursa, com ho mostren els 27’32’ del guanyador, Kiprono Menjo. Hi van prendre part 15 atletes del club, sent els més destacats Ramon Quesada i Xavi Tarafa (ambdós per sota els 38’) i la jove Eva Comas que amb tant sols 15 anys ja va baixar de la barrera dels 50’ (49’11’’).

Aquests, però, també han estat mesos de canvis. Nova junta directiva i nous entrenadors per encarar un futur ple d’il•lusió. Des d’aquestes línies només en queda invitar-vos a tots als que vulgueu córrer a visitar-nos a les pistes un dimarts o dijous per coneixe’ns i agrair a en Josep Pineda i la Leo Godàs la seva dedicació pel club durant els darrers vint anys.

Cap comentari: