diumenge, 6 de setembre de 2009

Apunt per la marató de Barcelona.

(Publicat originariament a la revista Alella el març del 2009)

En el moment en que aquest número us arribi a les vostres mans gran part dels atletes del Serra Marina hauran pres part en la marató de Barcelona d’enguany. Com no podia ser d’altre forma, aquests darrers mesos han servit de posta a punt per aquesta prova.

El darrer test realitzat pels atletes del club ha resultat més que satisfactori. A la mitja marató de Barcelona, tres dels atletes del Serra Marina van realitzar la seva millor marca en la distància: En Toni Sánchez va acabar amb un temps de 1h36’10’’, Manuel Jiménez en 1h29’15’’ i en Toni Cros en 1h29’19’’. L’Elias Barrenechea va mostrar també tenir ben encarada la marató al acabar en un temps de 1h48’53’’.

Però si una prova mobilitza als atletes, aquesta és la mitja marató de Granollers on competia el campió olímpic de marató i récordman de mitja marató Samuel Wanjiru. Onze atletes del club hi van prendre part, entre els quals destaca Raül Parra que va demostrar estar 100% recuperat de la seva lesió al acabar en un fantàstic temps de 1h23’37’’.

Els atletes que afronten proves més curtes també han tingut un paper destacat. A la cursa de 10km del Barri de Sant Antoni hi van participar 11 atletes del club, destacant la jove Eva Comas que amb un temps de 51:25 va fer 3a en la seva categoria.

Per finaltzar, celebrar la medalla de bronze en 3000m amb millor marca personal de 8’46’’ als campionats de Catalunya de pista coberta assolit per David Campo, actualment en les files de l’Agrupació Atlètica de Catalunya i format al Serra Marina.

Cap comentari: